Over ons

Als chocolatier ben ik, samen met ons team, iedere dag bezig om voor onze klanten de lekkerste bonbons te maken. Met onze handgemaakte bonbons richten wij ons op de horeca in heel Nederland. 

Voor de bonbons die wij op bestelling produceren zijn er veel mogelijkheden voor ons om ons aan uw specifieke wensen aan te passen. Hier is het bijvoorbeeld mogelijk om een eigen smaak te laten maken. Ook is het mogelijk om een bonbon te maken met uw logo. Deze logo's zijn van hoge kwaliteit (zeefdruk techniek). De levertijd voor dit deel van ons assortiment is gemiddeld één week. Meestal maken wij afspraken met onze klanten om op een vast moment iedere maand bonbons te leveren. 

Al onze bonbons worden geproduceerd volgens de geldende HACCP normen.

Voor al onze bonbons maken wij gebruik van de beste Callebaut chocolade met 100% cacaoboter. Verder gebruiken wij alleen verse ingrediënten. Voor de karamel gebruiken wij alleen suiker, verse roomboter en room. Voor andere vullingen gebruiken wij: vanillestokjes uit Tahiti en fruit van Boiron en marsepein met 60% amandelen en versgemalen koffiebonen etc.

Indien u verdere vragen heeft neem dan gerust contact met ons op.. Het is ook mogelijk om in onze webshop vrijblijvend een gratis doosje bonbons te bestellen. Hiermee kunt u de kwaliteit van onze bonbons zelf proeven...

Met vriendelijke groet,

Jerome van der Steen- Chocolatier

 

 

 

 

Jerome van der Steen
Chocolatier KOBUX